Tuesday, March 16, 2010

Για να δούμε ... εδώ ποίος θα παρέμβει.

Παπαζάχος, για την πρόβλεψη σεισμού στην κεντρική Ελλάδα από τον κο Τσελέντη: “Έχουμε μείνει όλοι άφωνοι. Ο κόσμος στο Βόλο, στη Λάρισα και τη Λαμία έχει πανικοβληθεί. Κανονικά θα έπρεπε να είχε παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας και να συλλάβει το συγκεκριμένο συνάδελφο, που – ελαφρά τη καρδία – κάνει λόγο για επερχόμενο σεισμό, χωρίς να υπάρχουν σοβαρά επιστημονικά στοιχεία.

Στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλόπουλου ο εκλεκτός "συνάδελφος" Παναγιώτης Βαρώτσος (παρότι δεν ακολούθησα τον κλάδο είχα την τιμή να τον έχω καθηγητή στην Φυσική Στερεού Σώματος πριν από αρκετά χρόνια) έσπασε την δεκαπεντάχρονη σιωπή του για να καταγγείλει την μεσαιωνική και φασιστική πρακτική του σεισμολόγου κου Παπαζάχου.


Πάγκαλος, όταν η Νομαρχιακή Θεσσαλονίκης διαφώνησε με το νομοσχέδιο για τους μετανάστες: «Είναι και τελείως ηλίθιοι, οι άνθρωποι αυτοί που ομοφώνως αποφάσισαν, είναι εντελώς ηλίθιοι, δεν έπρεπε να κινούνται στην κοινωνία ελεύθεροι, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο. (...) Να τους βάλουμε δίπλα στον Ψωμιάδη και τον Καρατζαφέρη, να τους κάνουμε αγάλματα εκεί πέρα και τελείωσε».

Πάγκαλος, για τα χημικά που δέχθηκε ο Μανώλης Γλέζος: "Δεν ξέρω τι δουλειά είχε ο Μανώλης Γλέζος επιτιθέμενος εναντίον της φρουράς του Αγνωστου Στρατιώτη".

Εδώ, λόγο ευθιξίας, ποίος θα παρέμβει...;

Bookmark and Share

No comments:

Post a Comment